ORBX Weekend aanbiedingen!

8

Beste lezers, dit weekend geeft ORBX kortingen tot maar liefs 50%.  Lees onderstaand stukje en grijp uw kans! Fijn weekend allemaal!

Save up to 50% on regions this weekend!

We have a very special offer for you this month. We are giving you up to 50% off all Orbx base products and regions for the weekend! From the newly updated TrueEarth GB South for X-Plane to FSX/P3D scenery staples such as Global Base, we are giving you 48 hours to grab a deal.

Airports won’t be discounted, but Vector will be included as will be our TrueEarth line and all OpenLC products as well. This offer isn’t going last long though – make sure you’ve taken advantage of it by 01:00Z on 25th March because that’s when it comes to an end!

8
Laat een reactie achter

1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim van Dijk

Dank voor de tip ORBX TrueEarth GB voor XP11 stond op mijn verlanglijstje. Het zuidelijkste deel aangeschaft. Vanavond even kijken of op mijn huidige PC de prestaties een beetje overeind blijven. Zo ja dan schaf ik midden en noord ook aan.