”Gratis” METEOR’s Heatblur F-14 A/B Tomcat soundtrack te downloaden.

Net als de geweldige soundtrack van de film TOPGUN waarind de F-14A Tomcat de absolute ster is komt ook Heatblur’s F-14 A/B Tomcat voor DCS World 2.5 met haar eigen soundtrack. Deze stoere en toepasselijke soundtrack is gemaakt door niemand minder dan ”METEOR” zelf. En het mooie is dat deze soundtrack legaal hier voor iedereen te downloaden is op ”’Donation-ware”. U bepaald zelf wat u betaald. Het werkt vanaf 0 USD, maar ikzelf vind het wel netjes om iets te doneren. Hoe dan ook bepaald u dit natuurlijk geheel zelf 🙂 En voordat ik het vergeet, Deze prachtige Tomcat komt aankomende Woensdag uit voor DCS World 2.5. Nu kunt u haar hier nog kopen voor 69.99 USD, Vanaf Woensdag wordt de prijs 79.99 USD.

 

 

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van