Leonardo MaddogX – ACARS update

0

Ikzelf volg al enige tijd fanatiek de Facebook pagina “FlytheMaddogX – Pilots“. Hierbinnen wordt door de ontwikkelaars informatie gedeeld en vragen van gebruikers vaak snel beantwoord. De nieuwe update is afgelopen dagen aangekondigd en diverse PFD bestanden zijn reeds te downloaden. Hierbinnen is te leren dat diverse opties uit het P3D menu worden verwijderd doordat deze via het nieuwe ACARS systeem bedient kunnen worden. Daarnaast wordt de data vanuit de  load manager nu automatisch naar het toestel geladen indien nodig. Als laatste zal in de aankomende update ook PBR effecten in de cockpit aanwezig zijn. De externe zijn er reeds en er kan door ons gekozen worden welke gebruikt worden door de sim. Het toestel zelf en ook de -83 uitbreiding is te koop via simMarket.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van