simMarket FlyTampa update’s

1

Gisteravond en vannacht zijn er vanaf simMarket emails gestuurd waarin wordt aangegeven dat diverse FlyTampa producten een update hebben ontvangen. Jammer genoeg is simMarket niet scheutig met overige informatie. Ik vindt in het FlyTampa forum wel dit bericht van Mei 2017 waarin reeds P3D update gedeeld worden. Maar zojuist stelt een gebruiker de vraag over bovengenoemde emails in dit forum bericht. Hopelijk snel duidelijkheid daaronder.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Maikel

Hier meer duidelijkheid. Er bestaat kennelijk een universele installer die na invoeren van de registratie per product zijn werk doet.
http://flytampa.org/forum5745/viewtopic.php?p=64088#p64088