Hardware.info Philips 49″ 32:9 monitor

3

Wat een knaller van een monitor! Prachtig om in de begeleidende review video zowel auto- als flightsim beelden voorbij te zien komen. Ikzelf speel op een resolutie van 2560×1080 wat ook al breeder is dan standaard, maar bovenstaande monitor draait op maar liefst 5120×1440 beeldpunten.
In de video wordt goed aangegeven dat dit model meer op de zakelijke markt gericht is. Maar dat er reeds eerder een soort gelijke monitor is uitgegeven welke beter voor gamers geschikt kan zijn, en dat er in de toekomst een hoogwaardige game monitor zal worden uitgegeven. Bovenstaande monitor kost €1000. De oudere iets goedkoper, en de nog uit te geven monitor zal veel duurder zijn. Leuk speelgoed hoe dan ook, iemand interesse?

3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Leuk zo’ n monitor maar wat voor videokaart moet je hebben om nog op 30 fpste te vliegen met wat eyecandy?

Bram

Ik wacht nog even met kopen tot ze rollen monitorbehang aanbieden… 😉