Flight1 Ultimate Traffic Live v1.2.0.0

0

Al geruime tijd maak ik met tevredenheid gebruik van Flight1 hun UT Live binnen P3D. Op de product pagina stond en staat aangegeven dat nieuwe kleurstelling pakketten nog zouden volgen, maar ik miste deze nog steeds. Een bezoek aan het forum (na registratie via uw product code) leerde mij dat de ontwikkelaar door ziekte in zijn familie vooralsnog niet aan verdere ontwikkeling toekomt.
Er is echter afgelopen winter wel een winter 2019 vlucht schema uitgegeven. Deze dient over software versie 1.1.0.0 heen te worden geïnstalleerd, waarna de software tevens een update krijgt naar v1.2.0.0.
Flight1 UT Live is voor $45 te koop en biedt voor P3D vliegers zowel IFR als VFR toestellen. Niet geheel de modernste maatschappijkleuren, maar de vliegvelden krijgen toch zeker een modernere uitstraling.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van