Freeware Items

10

Wat mij opvalt, is de relatief grote  aandacht die payware items tegenwoordig krijgen. Ik kom nog uit de generatie, dat veel hobyïsten gratis vliegtuigen en scenery maakten voor de “Flightsim Community”. Ik zie dan ook op nieuwssites betrekkelijk weinig aandacht voor freeware produkten. Daarom wil ik graag nog eens de aandacht vragen voor prachtige fotoscenery, die gratis beschikbaar is voor heel Europa inclusief de vliegvelden. En ook Nieuw Zeeland. Deze zijn te vinden op: Italy Photoreal.

10
Laat een reactie achter

3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Joop Mak , NL2000team

Sorry mensen, maar ik heb een verkeerde url gekopieerd . Het moet deze zijn : http://italyphotoreal.weebly.com/download.html

Richard van Waasdijk

Dank u!!

Richard van Waasdijk

Vraagje, klopt het dat de link verwijst naar een login pagina?

Joop

Zeker

Maikel-pe1123

Ik twijfel. Heb Rob vanmiddag reeds een bericht hierover gestuurd. Maar naast zijn baan heeft hij meerdere hobby’s….

Richard van Waasdijk

?? Hoe kan ik dan deze freeware scenery bekijken??

Welke website moet dat zijn dan. Staat er nu een beetje vreemd bij ?

Fijn dat iedereen zo meedenkt! Dank! 🙂

Maikel

Ik zie soms nog wel freeware. Maar vindt de kwaliteit dan flink lager dan betaalde profiel.
Ondanks dat ik daar alle begrip en respect voor heb kreeg ik de lat hoog.

Ik ben nieuwsgierig naar overige reacties. Kan ik die lat mogelijk wat lager leggen. 😉

Het 2 maandelijkse blad Pcpilot heeft overigens altijd ook een oogje op gratis producten.

Joop Mak , NL2000team

OK, Maar niet iedereen heeft voldoende financieën om payware te kopen en dan is een alternatief soms wel beschikbaar. En dat mag dan best wel eens aandacht krijgen. Als je b.v. ziet hoe scherp die fotoscenery van Italie en Zwitserland zijn met 1m/pixel en freeware, dan mag dat best aandacht krijgen. Ook Ierland is een plaatje en een uitstekend alternatief voor ORBX. terwijl Oostenrijk ook een uitstekend alternatief is voor de redelijk prijzige Austria Pr HD East en West. En vergeet niet NL2000 ten opzichte van de True Earth ORBX.