SFD Global van ShortFinal Design voor X-Plane V11+ in de maak.

 

Goed nieuws voor de X-Plane V11+  liefhebbers,  Niet alleen Orbx blijkt te werken aan een ”Globale” make-over van de standaard X-Plane scenery. Ook de scenery maker ShortFinal Design werkt aan een ”wereldwijde” dekking van de X-Plane wereld (Incl gebouwen en meer). Het zal zoals het er nu uitziet niet een enkel pakket zijn,  maar het zal uit verschillende delen bestaan die na elkaar uitkomen. U leest, en ziet er alles hier over. Hopelijk is de prijs er ook naar per deel zodat u voordelig de delen kunt aanschaffen die u graag gebruikt binnen uw sim.

UPDATE: Inmiddels bekend, en wat ikzelf overigens wel jammer vind is dat ze nu aangeven niet van plan zijn Amerika te maken omdat volgens hun de standaard scenery van X-Plane’s Amerika mooi genoeg is. Persoonlijk vind ik dit een gemiste kans en neig dan toch naar Orbx. Of ben ik nu te voorbarig? 😉

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Jammer inderdaad, dat ShortFinal Design Amerika overslaat. En ik vind, dat ze dan minstens de naam van het product moeten veranderen. Het is me overigens nooit opgevallen, dat Amerika in X-Plane 11 er qua weergave kwaliteit beter uitziet dan de rest van de wereld.