FlyTampa Montreal en Toronto P3Dv4.4

0

Vandaag heeft FlyTampa weer van zich laten horen. Deze keer niet met een vervolg op het in aanbouw zijnde Las Vegas, maar met uitbreidingen op eerder uitgegeven producten.
Toronto is opgewaardeerd naar v1.5, en te koop via de verwijzing voor €26. Er wordt niet specifiek over P3Dv4.4 gesproken maar wél over PBR terminal glass waardoor je toch vast zit aan genoemde sim versie. Daarnaast is ook de belichting aangepast, deze wordt automatisch geactiveerd indien het mistig is. Dus ook overdag. De v1.5 uitbreiding is gratis en is een complete vervanger voor het bestaande product.
Montreal gaat van v1 naar v2. Voor bestaande gebruikers is er een upgrade versie te koop voor €10. Nieuwe P3Dv4 gebruikers betalen €24. Fsx of oudere P3D versie piloten kunnen uit weer een andere versie kiezen welke €16 kost. Alles genoemde versies kunnen bij simMarket gevonden worden. Onder de veranderingen is ook het PBR effect aanwezig over een natte runway en over de terminal ramen. De jetways maar ook de windsock worden via SODE aangestuurd. Daarnaast wordt ook hier verlichting automatisch aangestuurd bij mist. Verdere verbeteringen zijn bij de product pagina te vinden.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van