Orbx SODE update en overige voor 7 velden

Tijdens de live Twitch uitzending begin 2019 was al gesproken over SODE mogelijkheid waarin gewerkt wordt voor de Orbx vliegvelden. De eerste reeks van 7 is nu uitgegeven en gelijktijdig zijn de betreffende velden ook van overige updates voorzien. Een kort overzicht is via dit forum bericht te lezen, en natuurlijk te bekijken met afbeeldingen zoals hierboven. Wie wat meer tijd heeft of gewoon meer details wil weten kan bij dit uitgebreide bericht van Jarrad terecht.
SODE geeft overigens de mogelijkheid om de jetway aan de deuren van uw toestel te koppelen. Het kan overigens ook deuren van hangaars open sturen, hier maken andere ontwikkelaars zoals Drzewiecki gebruik van.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x