JustSim Dalaman LTBS P3Dv4

Ik zeg het vaker: wat geeft JustSim toch met ongekende snelheid zijn producten uit. Ook in dit geval van het Turkse Dalaman in eerste instantie een P3Dv4 uitgave, welke binnenkort gevolgd gaat worden door een X-Plane 11 uitgave. Dalaman LTBS is gelegen aan de Zuid kust van Turkije boven het Griekse eiland Rhodos. Via dit Facebook bericht worden bijna 40 afbeeldingen getoond. Vooral bij het asphalt en de betonnen apron platen valt mij het gebruiken van P3Dv4.4 zijn PBR techniek op, welke ook in X-Plane 11 aanwezig is. De bestanden zijn reeds naar simMarket gestuurd dus via deze zoekopdracht is het product binnenkort daar te vinden. De eerdere 48 producten zijn via deze simMarket verwijzing te vinden.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x