JustFlight VFR Real Scenery NextGen 3D England

Engeland is altijd al populair voor flightsim ondergrond uitbreidingen. Naast oudere Fsx producten heeft Orbx voorheen een Ftx regio uitgegeven en momenteel wordt gewerkt aan de TrueEarth ondergrond. Ook JustFlight ontwikkeld, in delen, een ondergrond. Volume 1 is Zuid Engeland. Precieze informatie en afbeeldingen zijn op hun product pagina te bekijken.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
26 januari 2019 07:16

Dit is natuurlijk interessant:

Performance boost – because the display of photo textures and individually placed autogen objects is more efficient than the generic tile-based system used in default scenery, the performance of your simulator(s) will actually improve when NexGen 3D scenery is being used!

Verder vind ik die foto op hun pagina wel mooi waar die Vulcan boven de kust vliegt.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x