Gratis ”Elad Migration Tool”

4

Het is vaak een heel gedoe om over te stappen van een oude naar een nieuwere versie, of zelfs naar een andere sim. (B.v. van FSX naar P3D V4.4). Er bestaan verschillende commerciële addons. Maar het kan ook gratis via het prima werkende  ”Elad Migration Tool”. Hier gratis te downloaden. Houdt er wel rekening mee dat net als bij de commerciële tools 32bits addons niet allemaal werken met het 64bits P3D V4+. Ikzelf heb er velen via deze tool uitgeprobeerd en het grootste deel werkt gelukkig wel prima in P3D V4. Ik zou zeggen ”probeer het gewoon!”.

4
Laat een reactie achter

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Egbert Drenth

Ik zou heel erg oppassen met het gebruik van deze tools en zeker met ‘migreren’ van add-ons naar P3D V4.
Er is een reden waarom sommige/veel add-ons out-of-the-box niet werken: Ze zijn simpelweg niet compatible.
Daarnaast kan je allerlei issues/crashes krijgen waarvan de straks niet meer weer welke specifieke add-on dat veroorzaakt. Succes met het uitzoeken.

Bram

Bedankt voor de waarschuwing, Egbert. In elk geval is het goed om dingen stuk voor stuk te doen. Ik heb in de loop der jaren aardig wat – met name – scenery addons van FSX naar P3Dv4 gekopiëerd, met de hand bedoel ik. Dus, de map waarin de mappen scenery en texture staat, naar P3Dv4 scenery verzamelplek gecopieerd en vervolgens in de Scenery Library van P3Dv4 geactiveerd. Dat gaat goed bij scenery waarbij niet in allerlei andere mappen dingen geplaatst moeten worden (mappen zoals Effects en Sound in de main directory van de sim) Overigens gaat er meestal niet meteen… Lees verder »

Bram

Thanks! Dit zou heel handig kunnen zijn, inderdaad.