”Radar Contact” is vanaf nu Freeware

9

Veel van de serieuzere simmers onder ons kennen het programma  ”Radar Contact” voor echte ATC handelingen vast en zeker. Dit programma is zo realistisch dat echte Air Traffic Controllers en natuurlijk vliegers het gebruiken om te oefenen, te oefenen en nog eens……………… te oefenen. Nu is er geweldig nieuws! De mensen die dit programma gemaakt en steeds geüpdatet hebben besloten na velen jaren het verkocht te hebben (Payware)  het nu voortaan gratis (Freeware) aan te bieden, U vind de download linkjes, en leest er alles hier over. MET GROTE DANK AAN JOHN DEKKER! THANKS!    UPDATE! WEL EVEN HIER DE GRATIS KEY-GENERATOR DOWNLOADEN VOOR DE KEY:  

https://www.icloud.com/#iclouddrive/0Oj5w3UuXoaNzav6270RPct9A

 

Twenty-one years ago, two Flight Simulator enthusiasts had a common wish, to improve the ATC in FS. A programmer in Atlanta met an Air Traffic controller in Memphis and we created a company called JDTLLC. We began working on Radar Contact which became the best FS ATC program available for many years. In 2001, after 6 years of work, Version 4.3 was released. Seventeen years later, after deep soul searching, we decided to give RC away for free, and step away from the business of supporting it.
As of January 1st, 2019, we will shutdown the web site, our email, our storage providers, and our e-commerce partner.
What this means to our existing customers, and future owners:
1. Radar Contact 4.3 will be available at no charge, by downloading it from my iCloud Drive. Here is the link.
2. JDTLLC will no longer generate keys. We will give you the same tool we use, the Key Generator.  You can download it from here.
3.  Radar Contact will be supported here on the AVSIM forum.
4. Refunds have already been issued to the customers who purchased RC in the last 3 months.
5. John and Doug will be available, as needed, at jdradarcontact@iCloud.com. Keep in mind, support will be Handled here on the forum.
During these 21 years, we have encountered tens of thousands of customers, hundreds of supporters and contributors and dozens of beta testers. We will never be able to adequately express our deepest gratitude and thankfulness to each and every one of you. 
All we can do is say, “Thank You”.
John Dekker
📫 JDRadarContact@iCloud.com

9
Laat een reactie achter

1 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Gerrit Jansma

Ik heb het mooie programma Radar Contact gedownload. Men vraagt vervolgens een “Key”. Ik heb alles geprobeerd maar niets lukt om deze “Key”te verkrijgen. Weet iemand hier een oplossing voor?