Honeycomb – Alpha Flight Controls 25-04-2019

 

Beschikbaar vanaf 25 April 2019 voor €220 via o.a. Aerosoft. Zo, na diverse artikelen over de ontwikkeling van dit product nu eerst maar de harde laatste feiten. Overige zijn eveneens bij Aerosoft te lezen, o.a. zal er rode achtergrond belichting aanwezig zijn. Passend bij bijvoorbeeld enkele A2A toestellen tijdens een avond vlucht aangezien zij deze kleur ook gebruiken in de cockpit.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
TvRubenjo
11 januari 2019 15:43

Voor 200 euro. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en of er ook zo’n grote 0 zone is als bij de Saitech. Ben al lang op zoek naar een yoke die niet overpriced is. Zoals bijna alle yokes. (What’s in a name)

Bram
9 januari 2019 12:38

Ben heel benieuwd naar de eerste praktijk test.
Ziet er op veel punten prachtig en degelijk uit – behalve het honingraatlichtscherm, inderdaad – maar ik vraag me af hoe sterk de yoke-as is. Ziet er wat dunnetjes uit, zo in de video. Je moet zo’n ding toch minstens een paar keer van je tafel kunnen laten vallen zonder dat die as verbogen raakt. Maar, misschien valt het mee.

EchoWhiskey
9 januari 2019 11:50

Hmmmm,
Yoke is dus echt ‘opengewerkt’ (honingraad), ik dacht dat het een marketing feature was.
Vind het echt super lelijk. Waarom hebben ze dat in godsnaam gedaan?!?
Een C172 heeft toch ook geen opengewerkte firewall.
Echter, ga ‘m waarschijnlijk toch wel aanschaffen, omdat de Saitek Yoke van bedroevende kwaliteit is.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x