FlightBeam Studios Quito Equador SEQM

Nog maar net is het gecombineerd ontwikkelde Portland KPDX-hd uitgegeven of we krijgen de aankondiging dat er aan, wederom een gecombineerde project, Quito SEQM gewerkt wordt. De eerste 2 afbeeldingen worden op Facebook getoond. Dit veld heeft een landingsbaan op bijna 8000 ft hoogte, waardoor menig toestel te kort vermogen heeft om zwaar beladen op te stijgen voor lange vluchten. Volgens mij dienen piloten zelfs standaard hun O2 masker te dragen. Aerosoft heeft in 2016 de oude versie van dit veld en de omleggende stad uitgegeven. Te koop via simMarket voor €19. Ikzelf ben benieuwd naar Flightbeam hun versie, gezien hun eerdere hoogwaardige producten.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Axel
9 januari 2019 16:40

Hoi Maikel! Bedankt voor je artikel! Twee puntjes voor een eventuele correctie:

– Aerosoft gaf SEQU, het oude vliegveld van Quito uit. Dit betreft nu SEQM, het níeuwe vliegveld.

– Dat vliegers met hun masker op zitten heb ik nooit van gehoord. Maar wellicht leer ik nu wat nieuws, en gebeurt dat bij bepaalde maatschappijen. Ik heb nu meerdere keren SEQM vliegend bezocht, maar nog nooit met een masker op… 🙂

Bram
10 januari 2019 17:17
Reply to  Maikel-pe1123

Ik weet van een MAF piloot, dat hij vanaf 15000 voet zijn zuurstofmasker gaat gebruiken.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x