FlightBeam Studios Quito Equador SEQM

3

Nog maar net is het gecombineerd ontwikkelde Portland KPDX-hd uitgegeven of we krijgen de aankondiging dat er aan, wederom een gecombineerde project, Quito SEQM gewerkt wordt. De eerste 2 afbeeldingen worden op Facebook getoond. Dit veld heeft een landingsbaan op bijna 8000 ft hoogte, waardoor menig toestel te kort vermogen heeft om zwaar beladen op te stijgen voor lange vluchten. Volgens mij dienen piloten zelfs standaard hun O2 masker te dragen. Aerosoft heeft in 2016 de oude versie van dit veld en de omleggende stad uitgegeven. Te koop via simMarket voor €19. Ikzelf ben benieuwd naar Flightbeam hun versie, gezien hun eerdere hoogwaardige producten.

3
Laat een reactie achter

1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Axel

Hoi Maikel! Bedankt voor je artikel! Twee puntjes voor een eventuele correctie:

– Aerosoft gaf SEQU, het oude vliegveld van Quito uit. Dit betreft nu SEQM, het níeuwe vliegveld.

– Dat vliegers met hun masker op zitten heb ik nooit van gehoord. Maar wellicht leer ik nu wat nieuws, en gebeurt dat bij bepaalde maatschappijen. Ik heb nu meerdere keren SEQM vliegend bezocht, maar nog nooit met een masker op… 🙂