Prachtige en bovenal leerzame video voor helikopter vliegers / simmers

4

Deze video laat maar weer eens zien hoe belangrijk goede training kan zijn. In dit geval gaat het over een zogenoemde ‘‘Vortex Ring State” te voorkomen. Hiervoor heeft de inmiddels wereldberoemde heli vlieger Claude Vuichard de zogenoemde ”Vuichard Recovery Technique” bedacht. Lees meer over deze geweldige vlieger hier op Helisimmer. Ik heb overigens deze methode geoefend binnen X-Plane 11.30 en DCS World 2.5.4. (Huey en Gazelle). Het is heel moeilijk op het begin, maar na een ruime twee uur geoefend te hebben lukt het mij inmiddels aardig.

4
Laat een reactie achter

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Selcuk

Heel erg gaaf dit!

Arthur

Wat mooi in beeld gebracht. Briljant. Leerzaam filmpje!