Prachtige en bovenal leerzame video voor helikopter vliegers / simmers

Deze video laat maar weer eens zien hoe belangrijk goede training kan zijn. In dit geval gaat het over een zogenoemde ‘‘Vortex Ring State” te voorkomen. Hiervoor heeft de inmiddels wereldberoemde heli vlieger Claude Vuichard de zogenoemde ”Vuichard Recovery Technique” bedacht. Lees meer over deze geweldige vlieger hier op Helisimmer. Ik heb overigens deze methode geoefend binnen X-Plane 11.30 en DCS World 2.5.4. (Huey en Gazelle). Het is heel moeilijk op het begin, maar na een ruime twee uur geoefend te hebben lukt het mij inmiddels aardig.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selcuk
4 januari 2019 21:34

Heel erg gaaf dit!

Arthur
4 januari 2019 08:01

Wat mooi in beeld gebracht. Briljant. Leerzaam filmpje!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x