Flightbeam iBlue Yonder Portland KPDX P3Dv4

Een gecombineerde ontwikkeling van een groot Noord Amerikaanse veld, Portland Int. Enkel geschikt om binnen P3Dv4 te gebruiken, juist zodat de meest moderne technieken ondersteunt kunnen worden zoals dynamische belichting. Ik lees ook dat een naast gelegen winkelcentrum gemodelleerd is alsmede naast gelegen industrie. Flightbeam heeft hun nieuwste Manager toegevoegd waarmee het product te beheren is. Momenteel bieden Flightbeam alsmede iBlueYonder Portland HD aan. simMarket heeft reeds 5 andere top Flightbeam producten dus zal snel volgen.
Portland Int. is gelegen binnen het Orbx (voorheen Ftx) PNW gebiedt en aan de andere zijde van het water de Columbia biedt Orbx Pearson Field aan. Alles te samen maakt een mooie regio om VFR dan wel IFR te vliegen.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x