Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
TvRubenjo
4 januari 2019 10:27

Er is overigens heel wat discussie ontstaan over het gebruik van alleen zomer textures voor p3d. Vanuit Orbx logische gedachte gezien de kosten die 5 seizoenen met zich meebrengen. (late herfst is ook een seizoen geloof ik). Voor mij is geen seizoenen in P3d geen optie. Aangezien dat niet as real as gets is en x-plane mij daar al genoeg aan stoort. (Sneeuw in Oslo en vervolgens lentegroene ondergronden). ORBX vraagt nu de mening van ons in deze kwestie. Dus wil je je zegje doen ga dan vooral naar het ORBX forum thread hierover.

Bram
3 januari 2019 12:36

Als je de screenshots maximaal uitvergroot, zie je wel bossen. Ziet er vanaf deze hoogte inderdaad vrij egaal uit.
Het is me wel eens eerder opgevallen, dat grotere oppervlakken met bos, in vergelijking met de werkelijkheid, een vrij eentonig beeld oplevert met autogen. Zowel qua hoogte van de bomen, als qua kleuren.
Zou een soort randomfunctie in moeten, die de bomen willekeurig wat varieert in grootte, hoogte en kleurtint.
Maar ja, hoe perfect willen we het, als flightsimmers 🙂 ? Ehh, super perfect, natuurlijk ! 😉

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x