AEROPROYECTO – CESSNA C172N en CESSNA C172N FLOATPLANE voor FSX P3D

Dankzij Bram Stikkel, een vaste bezoeker van deze site weten wij maar weer eens dat goed niet altijd ”duur” hoeft te zijn. Hij stuurde ons een mail met een linkje naar de twee mooie Cessna C172N addons (Wheeled and float versies) van weer een wat minder bekende uitgever. Het gaat om ”AEROPROYECTO”. Deze twee addons zien er prachtig uit en hebben erg mooie ”special effects” De float plane versie kost 21.78 EUR en de versie op wielen kost 18.15 EUR. Met zulke lage prijzen kunt u gerust stellen, twee goede addons voor de prijs van normaal eentje. Nooit verkeerd! Dank Bram! 🙂

4
Laat een reactie achter

1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Bram

Hallo allemaal, Ik heb de floatversie gekocht en ik moet zeggen, dat hij er prachtig uitziet. Qua bediening is hij richting een study-level aircraft. Je moet van alles met de motor in de gaten houden om hem goed draaiend te houden. En de motor starten met gewoon CTR + E (zoals ik altijd doe) kun je dus ook wel vergeten 🙂 Ik heb wat mailcontact met de ontwikkelaar gehad en hij vertelde dat hij beide toestellen oorspronkelijk ontwikkeld heeft voor een bedrijf met een professionele trainingsvliegsimulator. Die haakten af en daarna is hij de toestellen te koop gaan aanbieden in… Lees verder »