Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel-pe1123
19 december 2018 20:42

Orbx heeft diverse ontwikkelaars op diverse niveau’s. Mogelijk heeft dit daarmee te maken. Eveneens houden ze 3 prijs klasse aan, deze zit duidelijk op de lagere. Je kunt dus gelijk hebben, of we zijn verwent met de knallers van Orbx? 😉

Dit is een overzicht van de ontwikkelaar.
https://orbxsystems.com/forum/profile/24568-jordan-gough/

Bram
19 december 2018 20:16

Op de een of andere manier vind ik dit veldje er een beetje kaal uitzien… Geen bagage karretjes e.d. weinig ‘people’, schone en erg op elkaar lijkende hangaars en erg veel supergladde en overaf even groene stukjes grasveld. Ik weet niet, wat het precies is, maar dit veld lijkt anders dan de andere veldjes van Orbx.
Er is natuurlijk wel veel aandacht aan de omgeving van het vliegveld besteed. Misschien dat dat een beetje ten koste van de detaillering van het veld zelf gegaan is.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x