Corendon B747 op Schiphol geland

KLM is weer een Boeing 747 armer. Eind november heeft deze zijn laatste commerciële vlucht gemaakt. Daarna is hij overgespoten in Corendon kleuren en vanmiddag is het toestel op Schiphol geland. Het Nederlandse AELS zal waardevolle onderdelen gaan strippen waarna het toestel voor de deur van het Corendon hotel zal worden geplaatst. Volgens mij zeer speciaal om als Corendon medewerker de eerste (en laatste?) B747 in maatschappij kleurstelling te aanschouwen. Overige informatie en meer afbeeldingen via Luchtvaartnieuws.nl. De boven geplaatste foto is gemaakt door: Arnoud Raeven, de Freelance Fotograaf voor o.a. Luchtvaartnieuws. Bezoek hier zijn website: https://arnoud.raeven.nl.

Zie tevens ook dit nieuws bericht.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x