WAARSCHUWING!

Iedereen opgepast! De collega’s van FsVisions.nl waarschuwen ons allemaal voor een nieuwe groep oplichters, Dit schrijven ze op hun site site:

”Via meerdere wegen kregen we informatie dat er een groep(je) oplichters actief is in de FS gemeenschap. Onder de naam fs-addons.com biedt men producten aan die als freeware op de markt zijn verschenen. Deze oplichters willen dus dat jij hen gaat betalen voor werk wat ook gratis op het internet te vinden is. Voor het gemak β€œvergeten” deze oplichters om de originele maker te noemen. Ze doen dus alsof ze deze producten zelf maken”. Hier het linkje zelf.

Bij deze ”DANK!” namens ons allemaal aan de collega’s van FsVisions.nl πŸ™‚

Fijn dat ook jullie goed alert zijn voor dit soort …..!

M.v.g.

Matthias

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x