DMO S-64 Skycrane for X-Plane V11+ komt eraan binnenkort

DMO, de ontwikkelaar die werkt aan de gave en grote Sikorsky / Erickson INCΒ  S-64 Skycrane voor X-Plane V11+ heeft laten weten per mail dat het niet lang meer duurt voordat hun langverwachte Skycrane verkrijgbaar is. Wanneer precies en over de prijs hebben ze nog niks bekend gemaakt. Ik hou u op de hoogte. Sinds 1992 is Erickson INC de fabrikant overigens.

Deze addon is overigens echt voor VR geschikt gemaakt. U krijgt de onderstaande versies en nog niet bekend gemaakte liveries, alhoewel de preview shots al een en ander verklappen πŸ˜‰ O ja! Kijkt u eens naar de houding van de vlieger op bovenstaand screenshot, zo kenmerkend voor de vliegers van deze vliegende kraan. Gaaf! πŸ™‚

  • E and F variants;
  • Short and long cabin
  • Corpo Florestale version, with a radar bulge in the nose
  • Simplex and Erickson water tanks

The team also took their time to do a few more liveries and objects to be slung.

Release date is still not determined but it seems to be very close to be entering your hangar – if it fits there!

Onderstaand een prachtige video van een vlieger op deze kist en meer screenshots.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x