Aviodome verder als Amsterdome

Over het algemeen is de flightsimmer een man van middelbare leeftijd. Goede kans dat menig simFlight.nl bezoeker dus nog weet van het Aviodrome. De iconische ronde bol langs Amsterdam Schiphol waarin evenementen als… het Flight Simulator Weekend werden gehouden. Ikzelf heb ook nog ergens enkele donkere foto’s van mijzelf op deze beurs. Terwijl ik mijzelf toen nog niet met flightsimmen bezig hield. Na jaren in de opslag (wie wist dit?) is de bol opnieuw opgebouwd dicht nabij zijn voormalige positie. Nu gelegen langs de A5 tussen Haarlem en Amsterdam. Met een mooi gekozen naam verandering naar Amsterdome. Bekijk hun website voor wat er zoals gebeurd in, en overige afbeeldingen van de Amsterdome.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
13 december 2018 16:52

Verhip. Had ik het item al verbeterd van schrijf fouten, lees ik er nog eentje. R te veel.

Wim van Dijk
12 december 2018 20:13

Ooit ben ik er naar toe geweest met een schoolreisje. Dat is alweer 30 jaar geleden.

13 december 2018 00:24
Reply to  Wim van Dijk

We worden oud! 😉

Martijn
13 december 2018 18:07
Reply to  Wim van Dijk

Ik kan me nog een tienertoer naar het Aviodome herinneren, met kortingsbonnen voor de entree.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x