Leonardo Fly The MaddogX P3Dv4.4 PBR

Gisteren plaatste ik reeds op onze Facebook een afbeelding van deze kist met de eerste PBR effecten erop. Ikzelf en anderen moesten goed kijken om te bepalen of er een foto of een afbeelding uit de sim geplaatst was. Later zijn er nog eens 4 afbeeldingen in deze gesloten groep geplaatst. Lid aanvraag is dus nodig. Bij de afbeeldingen wordt eerlijk aangegeven dat men goed hun best diende te doen om met de avatar de beelden te verkrijgen.
“If your PC has the power, it’s awesome…

But keep in mind these are avatar shots (I don’t use chaseplane…) and when just panning around the plane in a normal fashion you will not really see the detailed relfections often (also depending on the was the painter has made the metallic layer). Even on Ultra. You have to get really close and personal with the plane.”

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x