Einde van een bijzondere site

Wie van onze flightsim familie is er eigenlijk niet groot mee geworden? Nee ik heb het niet over die beroemde pindakaas! Ik heb het over ”Hovercontrol.com”.  Deze site werd door Jordan Moore in 2001 opgezet voor de helikopter freaks onder ons. Niet alleen de site werd door hem persoonlijk velen jaren onderhouden, ook plaatste hij honderden door hem, en zijn mede heli liefhebbers zelfgemaakte GRATIS addons zoals Helikopters, Repaints, Scenery’s en nog veel meer moois. Via mijn online vriend Sérgio Costa van helisimmer.com vernam ik zojuist het volgende nieuws ”Helaas is er een einde gekomen aan de site Hovercontrol.com”. Dus rest mij nog alleen te zeggen…………”THANK YOU FOR EVERYTHING YOU DID FOR ALL OF US JORDAN!”.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel-pe1123
10 december 2018 23:18

Nooit van gehoord.

P.s. hoe bevalt je internet?

Arthur
11 december 2018 07:08
Reply to  Maikel-pe1123

+1

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x