Leonardo Maddox X – Wing Ice

1

Leonardo heeft de P3D uitgave van hun ‘Maddog’ inmiddels alweer 10 maanden geleden uitgegeven. Onlangs is men gestopt met het door ontwikkelen van de 32 bit versie om volledig op de 64 te kunnen inzetten. Onlangs is SP1 uitgegeven, en kort hierna is P3Dv4.4 uitgeven. De volgende stappen van ontwikkeling zijn PBR belichting techniek, uitbreiding met de -83 serie, én ook nog eens de visuele simulatie van ijs op het toestel. Allen worden gratis aangeboden op het basis toestel welke via simMarket te koop is. Bestaande 32 bits klanten hoeven enkel het verschil bij te betalen om naar de 64 bit versie te gaan. En ongeduldig als wij simmer zijn, wordt er ook altijd tussendoor gevraagd wanneer het toestel ‘shared cockpit’ gereed is.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
TvRubenjo

PBR wing ice? Dat is weer een stap voorwaarts. Ongelofelijk eigenlijk dat iedereen zegt dat P3d ESP engine aan zijn max zit als dit er telkens nog aan toegevoegd kan worden.