Leonardo MaddogX P3Dv4.4 PBR demo

Nadat ik voorzichtig een vergelijking afbeelding aanvroeg via Facebook werd een dag later bovenstaande afbeelding, bijgestaan door nog 2, geplaatst. Deze geven mooi weer wat er verwacht mag worden van de PBR lichttechniek welke X-Plane al langer maar nu ook P3D gebruikt.
Ikzelf lees overal ook berichten alsof alles maar mooier en sneller zou werken. Dit klopt niet. Plat gezegd kunnen ontwikkelaars de sim vertellen van welk materiaal een onderdeel gemaakt is, waardoor de grafische eigenschappen hieraan gekoppeld worden. Grijs gespoten aluminium, blijft dus zo.
De Leonardo MaddogX is verkrijgbaar via simMarket. Een premium toestel, dus schrik niet van de prijs van e70.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x