Aerofly FS2 Robinson R22 Helicopter uitgekomen!

6

De titel zegt het al! Een grote mijlpaal voor Aerofly FS 2 is bereikt. De eerste helikopter (Robinson R22) is vanaf vandaag gratis de downloaden via Steam, U leest er hier alles over. Update: Ik heb zojuist een klein uurtje test gevlogen, en inderdaad heeft IPACS een geweldige addon cadeau gedaan aan ons Aerofly Fs 2 gebruikers, Ik heb nog nooit in een echte R22 gevlogen, maar deze R22 is echt anders dan welke R22 addon dan ook voor andere simulatoren, en aangezien deze R22 waarheidsgetrouw is volgens de makers (o.a. echte R22 vliegers) geloof ik direct dat deze echt dicht in de buurt komt van het vliegen van een echte heli van dit type, mits u natuurlijk de ”Profi Mode” (Realistische Flight mode) activeert, dit doet u door middel van deze optie aan te vinken in het ”toestel keuze menu” en dan linksonder op uw scherm.

6
Laat een reactie achter

2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Wim Arbouw

Hallo, weet iemand of deze gratis heli ook via de downloadshop van Aerosoft is te installeren? Wij van FShaaglanden hebben Aerofly FS via Aerosoft aangeschaft, en dus niet via Steam?

Daar gaat mijn item welke ik wilde opstellen! ๐Ÿ˜‰

Bram

Ach, welnee, Maikel,… iedereen ziet en noemt weer andere dingen van een product, dus ga gerust je gang en schrijf er een leuk stuk over ! ๐Ÿ™‚