Aerofly FS2 Robinson R22 Helicopter uitgekomen!

De titel zegt het al! Een grote mijlpaal voor Aerofly FS 2 is bereikt. De eerste helikopter (Robinson R22) is vanaf vandaag gratis de downloaden via Steam, U leest er hier alles over. Update: Ik heb zojuist een klein uurtje test gevlogen, en inderdaad heeft IPACS een geweldige addon cadeau gedaan aan ons Aerofly Fs 2 gebruikers, Ik heb nog nooit in een echte R22 gevlogen, maar deze R22 is echt anders dan welke R22 addon dan ook voor andere simulatoren, en aangezien deze R22 waarheidsgetrouw is volgens de makers (o.a. echte R22 vliegers) geloof ik direct dat deze echt dicht in de buurt komt van het vliegen van een echte heli van dit type, mits u natuurlijk de ”Profi Mode” (Realistische Flight mode) activeert, dit doet u door middel van deze optie aan te vinken in het ”toestel keuze menu” en dan linksonder op uw scherm.

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim Arbouw
8 december 2018 18:09

Hallo, weet iemand of deze gratis heli ook via de downloadshop van Aerosoft is te installeren? Wij van FShaaglanden hebben Aerofly FS via Aerosoft aangeschaft, en dus niet via Steam?

29 november 2018 19:20

Daar gaat mijn item welke ik wilde opstellen! 😉

Bram
30 november 2018 19:52
Reply to  Maikel-pe1123

Ach, welnee, Maikel,… iedereen ziet en noemt weer andere dingen van een product, dus ga gerust je gang en schrijf er een leuk stuk over ! 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x