Prepar3D V4.4 uitgekomen

3

De titel zegt het al, Hier vind u alle info en de nieuwe P3D V4.4 cliënt file zelf, Voor installatie dient u de oude “P3D V4 cliënt” file te deïnstalleren, vervolgens installeert u de nieuwe, en download u automatisch de 4.4 update. Vanzelfsprekend is ook deze update gratis voor alle P3D V4 bezitters

3
Laat een reactie achter

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Ik vond het hele upgrade proces ook erg onduidelijk. Uiteindelijk heb ik de hele installatiefile gedownload, P3D in z’n geheel ge-deïnstalleerd en de nieuwe versie geïnstalleerd. Dan weet je zeker dat ook echt alles de laatste versie is. Active-Sky heeft trouwens al een beta update klaar staan en de Leonardo MD-80 schijnt volgens hun forum ook geen problemen te hebben (Die is trouwens geupdate naar SP-1!)

Bram

Ik weet niet, of de P3D V4 cliënt file alleen dat ene bestand is, of dat er meer dingen aan gekoppeld zijn.
Misschien is het voor de zekerheid beter om het woord “verwijderen” in het stukje te vervangen door “deïnstalleren” . Of is het inderdaad wel gewoon voldoende om het bestand te verwijderen en de nieuwe daarna te installeren?