Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
30 november 2018 16:08

Ik vond het hele upgrade proces ook erg onduidelijk. Uiteindelijk heb ik de hele installatiefile gedownload, P3D in z’n geheel ge-deïnstalleerd en de nieuwe versie geïnstalleerd. Dan weet je zeker dat ook echt alles de laatste versie is. Active-Sky heeft trouwens al een beta update klaar staan en de Leonardo MD-80 schijnt volgens hun forum ook geen problemen te hebben (Die is trouwens geupdate naar SP-1!)

Bram
30 november 2018 09:45

Ik weet niet, of de P3D V4 cliënt file alleen dat ene bestand is, of dat er meer dingen aan gekoppeld zijn.
Misschien is het voor de zekerheid beter om het woord “verwijderen” in het stukje te vervangen door “deïnstalleren” . Of is het inderdaad wel gewoon voldoende om het bestand te verwijderen en de nieuwe daarna te installeren?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x