United vliegt commercieel vanaf Paine KPAE

Luchtvaartnieuws.nl weet te melden dat vanaf vliegveld Paine KPAE nu ook in beperkte mate commercieel gevlogen mag worden. United maakt hier gebruik van. Paine is een veld waaromheen Boeing diverse van zijn grote fabrieken gebouwd heeft, en dus menig toestel zijn eerste vlucht vanaf gemaakt heeft. Wikipedia heeft natuurlijk allerlei aanvullende informatie.
Wij kunnen sinds kort op een hele mooie manier zelf Paine en de overige nabijgelegen velden bezoeken door gebruik te maken van Drzewiecki hun Seattle Airports product, eventueel gecombineerd met de stad. Momenteel zijn alle producten van deze ontwikkelaar met 50% korting te koop bij simMarket.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x