GeForce 417.01 WHQL driver uitgekomen

2

De titel zegt het al, hier verkrijgbaar. Vanavond zal ik deze driver testen en hier mijn bevindingen toevoegen na afloop van de tests. UPDATE: Na deze driver met X-Plane V11.30 b5 en P3D V4 getest te hebben kan ik het volgende zeggen, Hij is absoluut stabiel en draait prima, binnen deze sims: wat betreft P3D V4 is van een echte winst qua framerates niet veel merkbaar sinds de vorige driver, X-Plane V11.30 b5  lijkt er wel iets op vooruit te gaan maar deze keer is er een minder groot verschil dan tussen de vorige twee drivers. Afijn deze driver installeren kan in ieder geval geen kwaad.

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Niet meer bij te houden bijna, zo snel komen er nieuwe drivers uit.

Matthias

Tja……Duracell he! 😉