GeForce 417.01 WHQL driver uitgekomen

De titel zegt het al, hier verkrijgbaar. Vanavond zal ik deze driver testen en hier mijn bevindingen toevoegen na afloop van de tests. UPDATE: Na deze driver met X-Plane V11.30 b5 en P3D V4 getest te hebben kan ik het volgende zeggen, Hij is absoluut stabiel en draait prima, binnen deze sims: wat betreft P3D V4 is van een echte winst qua framerates niet veel merkbaar sinds de vorige driver, X-Plane V11.30 b5  lijkt er wel iets op vooruit te gaan maar deze keer is er een minder groot verschil dan tussen de vorige twee drivers. Afijn deze driver installeren kan in ieder geval geen kwaad.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
27 november 2018 18:15

Niet meer bij te houden bijna, zo snel komen er nieuwe drivers uit.

Matthias
27 november 2018 23:03
Reply to  Arthur

Tja……Duracell he! 😉

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x