A2A Dynamic Rain effect

Gisteren vroeg ik in een Facebook groep gericht aan de Majestic Q400 of dit toestel mogelijk ook regen effecten voor op de ramen zou krijgen. Iemand hintte naar de in aanbouw zijnde freeware versie van A2A. Zeer kort daarna werd dit nieuwe A2A product zowaar uitgegeven. Sinds één van de laatste versies zit deze mogelijkheid in P3D ingebouwd en A2A heeft hierop doorgewerkt en gratis beschikbaar gesteld. Zelfs ondersteuning aan derde wordt gegeven. (Majestic!?) Via dit forum bericht is te lezen welke toestellen in hoeverre ge-update zijn. Én dat A2A hun laatste uitgave, de Bonanza 35 deze regen effecten zelf in Fsx heeft!
A2A verkoopt een scala aan toestellen welke via o.a. simMarket worden aangeboden. Kwaliteit is hoog, de prijs toch wel stevig.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x