the Flight Sim store – stopt

Op Facebook heeft FSS zojuist kenbaar gemaakt een ‘liquidation sale’ te hebben gestart. Een reactie van een gebruiker met de vraag of men gaat stoppen werd beantwoord met ‘, unfortunately due to several financial pressures the business has experienced over the last 12 months the decision has indeed been made to close the store in the coming weeks.”. Men stopt dus, waarschijnlijk eind dit jaar.
Persoonlijk raad ik, na eerdere berichten van ontwikkelaars, aan geheel geen zaken meer met FSS te doen. Dus ook niet nu er korting wordt vergeven. Kennelijk ontvangen de werkelijke ontwikkelaars van de producten geen ene cent. Het stoppen van Orbx met de verkoop via FSS is logischerwijs erg hard aangekomen bij FSS.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
22 november 2018 20:59

Ik heb het bewust even getest! Ze verwijderen berichten met waarschuwingen ivm betalingen en hun manier van handelen, Duidelijk opzet / oplichting qua gedrag????

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x