Prijsvraag

Het leek mij weer eens tijd voor een prijsvraag. De opdracht deze keer is: ”Beschrijf in max 500 woorden op een leuke manier waarom jullie simFlight.nl bezoeken”. Ik ben benieuwd! De prijs is deze keer niet mis. Het is een GAMETRIX KW-908 JETSEAT TURBOJET in absolute nieuwstaat. Incl. bijbehorende software en kabels. Dus ready for take off! 🙂 De uitslag is volgende week Vrijdag (30 November). Succes allemaal!

 

Subscribe
Kennis van
12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Simterklaas
25 november 2018 23:28
Reply to  Matthias

Nou Matthias, wat een aardige woorden en bedankt voor het compliment,
Ik heb nooit geweten dat jij ook zo’n rijmwonder bent.

Santa en de Sint gaan nek aan nek,
In deze spannende strijd om de eerste plek.

Ik wens jullie veel wijsheid bij het maken van de keuze.
Eventueel is mijn vrouw beschikbaar als adviseuse.

Santa
25 november 2018 13:01

SIMU-SANTA. Sinterklaas was mij net een stapje voor Hij uit Zuid en ik uit NoorSamen gaan we dan de strijd ook aan want we simuleren, dat we echt bestaan! Zwarte Piet of roetveeg Piet Gelukkig ken ik die problemen niet Mijn probleem ligt in mijn geloofwaardigheid Iets waarover ik mijn collega zeer benijd Want of je nu met Amerigo over de daken rijdt Of met Rudolph, the Red-Nosed Reindeer, door het luchtruim glijdt Een paard op dak valt nog te proberen Maar een slee door de lucht, kun je alleen maar simuleren Als ik zeg dat ik met mijn rendieren… Lees verder »

Simterklaas
25 november 2018 15:32
Reply to  Santa

Daar hebben we Simu-Santa mijn oude vriend
Ik vind dat jij voor jouw gedicht een groot compliment verdiend.

Deze situatie is toch wel uniek,
voor je het weet hebben we een heuse rijm-polemiek

Tussen Simu-Santa en Sim-terklaas
en wie weet zien we hier dadelijk ook nog de Paashaas.

Ik zie ons al zitten, met z’n drieen in een cockpit.
Als je maar weet dat die haas in de jumpseat zit.

Simterklaas
23 november 2018 15:32

Dit zijn voor mij natuurlijk altijd ontzettend drukke dagen, Maar als het om een Gametrix Jetseat gaat wil ik toch graag een gokje wagen…. Lieve Simflight.nl, Hier een bericht van de Simt, die, wie had dat gedacht, flightsimulators ook razend interessant vindt. Simflight.nl staat standaard tussen de favorieten op mijn Ipad, Iphone en PC en doet ook dagelijks in de top 3 van meestbezochte websites mee. No-nonsense, duidelijk en overzichtelijk als een Piper Cub, nieuwe releases, luchtvaart nieuws, driver-updates of het verslag van een landelijke flightsim-club. Simflight.nl belicht alle facetten in de wereld van flightsimulator en is daarmee zo veelzijdig… Lees verder »

Maikel-pe1123
24 november 2018 10:12
Reply to  Simterklaas

Is er 1 reactie op deze mooie actie en dan meteen zo’n leuke. Bedankt voor de genomen moeite.

Simterklaas
24 november 2018 10:27
Reply to  Maikel-pe1123

Dankjewel!

Simterklaas FTW!… 😉

Simterklaas
24 november 2018 11:14
Reply to  Matthias

Dank jullie wel! Ook als ik niet win hebben jullie deze foto wel verdiend: https://goo.gl/images/ge1aZi

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x