Schiphol EHAM is vol

Ikzelf woon letterlijk onder de rook van Schiphol. Bijna dagelijks krijgen wij bijna iedere 1 minuut een jet over onze woning. Inmiddels is Schiphol geheel vol geboekt qua start en landingen. Maatschappijen kiezen ervoor om meer passagiers te vervoeren door grote toestellen in te zetten. Hiervoor is echter geen plaatst en Schiphol wenst geen passagiers via bussen te vervoeren. Dus ook voor meer ‘wide body’ toestellen is geen plaatst meer. Luchtvaartnieuws.nl weet ons dit te melden.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
25 november 2018 00:34

En vol is dan ook vol…en dus geen politieke spelletjes zoals die al jarenlang worden gespeeld met Schiphol…
Het wordt tijd voor een visie over een nieuw vliegveld…
Wat mij betreft in zee…

Erik Kuppens
18 november 2018 13:16

En dan maar klagen over CO2-uitstoot.
De luchtvaart is een machtig ding, brengt de mensen dichter bijeen, maar we moeten met z’n allen toch toegeven dat het hoog tijd wordt om een stapje terug te zetten !!

Maikel-pe1123
19 november 2018 10:17
Reply to  Erik Kuppens

Je hebt gelijk, maar dat is niet iets wat in de mens zit. Maar voor een paar tientjes (Easyjet) naar de Canarische eilanden is flink zot ja. Eindeloos onderwerp. Kolen of nucleair etc. Ik ga voor groene energie, co2 opslag en minder verbruiken voor nu / de komende jaren.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x