Nvidia’s GeForce 416.81 WHQL driver uitgekomen

2

Nvidia heeft zojuist hun nieuwste driver uitgegeven, Voor alle info en om te downloaden klik op dit linkje, U kunt ook voor de simpele manier kiezen en deze driver automatisch via uw ”GeForce Experience” installeren, Ook nu weer raadt ik u voor beiden manieren een zogenoemde ”Clean Install” aan.

UPDATE: Ikzelf heb inmiddels deze driver getest binnen P3D V4 en X-Plane V11, Ik kan u vertellen dat deze driver binnen P3D V4 een kleine verbetering geeft, MAAR binnen X-Plane V11 heb ik een duidelijke verbetering gemerkt ten opzichte van alle voorgaande drivers van het laatste half jaar, Mocht uw P3D V4 al prima lopen zou ik zeggen, Gewoon zo laten, Maar voor alle X-Plane V11 simmers is deze driver een grote aanrader ๐Ÿ™‚

2
Laat een reactie achter

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Ben heel benieuwd met X-plane 11. Ik ga hem vanmiddag installeren.