Drzewiecki Design Chicago – vervolg

Eerlijk gezegd was ik enkele jaren geleden niet al te veel onder de indruk van de producten van deze uitgever. New York stad draaide bijvoorbeeld erg zwaar, maar een v2 bracht hier een positieve verandering in. Mijn laatste ervaring het Seattle vliegvelden pakket alsmede de stad zijn inmiddels ronduit prachtig te noemen. Wederom mooi gekozen onderwerp en meer dan compleet uitgevoerd. Nu werkt men aan Chicago. Wederom een gecombineerd project van de stad en zijn vliegveld(en). Via Facebook is gisteren bovenstaande en een 2e afbeelding getoond van hoever de ontwikkeling nu is. Bekijk bij simMarket het complete product overzicht van Drzewiecki Design.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x