Aerofly FS2 Orbx TrueEarth NL Schiphol-Lelystad 4K

Zoekende naar het één, kwam ik het ander tegen. Bovenstaande video toont op een uitmuntende wijze de kracht van Aerofly 2. Deze simulator is opkomend naast FSX/P3D en X-Plane. Daarnaast ook mooi dat ontwikkelaar Orbx zijn producten voor alle genoemde simulatoren in de markt zet. De video is in ultra hoge 4K kwaliteit te bewonderen. Ikzelf vind het beeld in zijn geheel er mooi helder uitzien. Het aantal fps lijkt geen probleem te zijn, en de getoonde beelden staan als een huis. Het A1/A9 knooppunt, windmolens in zee en overige punten van de reis van Amsterdam naar Lelystad komen in beeld. Of een B747 landing op laatste genoemde nu zo realistisch is?

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x