GRATIS Boeing 717 in de maak voor X-Plane V11

En weer is er goed nieuws voor de X-Plane V11+ vliegers onder ons, Er is een Boeing 717 in de maak voor deze prachtige sim, Er komen twee versies, een geheel GRATIS versie met standaard X-Plane software voor de instrumenten, en een ”Donation-Ware” versie waarbij u dus zelf bepaald wat u doneert met realistisch diepgaande systemen/instrumenten, Lees er alles hier over, (Update, ondanks de screenshots zijn ze kennelijk al veel verder aangezien ze aangeven dat een release niet zo lang meer zal duren.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sascha
1 november 2018 17:16

I’m really looking forward to this aircraft being finished! 🙂 It looks really nice!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x