Subscribe
Kennis van
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bram
31 oktober 2018 20:38

Hoewel Frooglesim in essentie gelijk heeft met wat hij constateert, dacht ik eerlijk gezegd, dat we in de loop der jaren allemaal allang wel wisten, dat de regio- of landclass producten volkomen onafhankelijke producten zijn en dat ze niet persee nodig zijn om van de vliegveld producten te kunnen genieten.
Is er iemand onder de lezers van Simflight die in de veronderstelling verkeerde, dat de vliegveldjes niet te gebruiken zijn als je de regio producten van Orbx niet hebt?
Gewoon even nieuwsgierig….

31 oktober 2018 23:08
Reply to  Bram

Lijkt mij niet Bram, maar alles kan 😉

Martijn
1 november 2018 09:58
Reply to  Bram

Om heel eerlijk te zijn was ik wel in die veronderstelling.
Ik heb er nooit heel veel over nagedacht maar ik ging er van uit dat er bepaalde onderdelen (3D objecten, bomen, static aircraft e.d.) in de regio-pakketten gedeeld werden met de vliegvelden…en dat de vliegvelden daardoor de regiopakketten nodig hadden.

Bram
1 november 2018 15:59
Reply to  Martijn

Snap ik ook wel. Zeker met die toch enigszins misleidende info op in de productpagina’s van Orbx.

1 november 2018 16:51
Reply to  Martijn

Ik snap uw standpunt ook wel, soms is niet alles even duidelijk bij de ontwikkelaars waaronder ORBX, Maar gelukkig is op forums is vaak alles te vinden qua antwoorden 🙂

TvRubenjo
1 november 2018 19:19
Reply to  Bram

Als je goed tussen de regels leest en handleidingen leest staat het er echt wel. Ik vind de Froogle reactie weer behoorlijk overdreven zoals ook met de Fslabs debacle. Maar goed vergeet niet dat hij ook content moet verkopen. Dus hij verdiend er ook aan. Dus wie doet nu goede marketing froogle of Orbx 😉 Een ding is zeker geen enkele gamewereld kent zoveel drama(queens) als in de flightsim wereld.

1 november 2018 22:04
Reply to  TvRubenjo

Dovetail en hun ”FSW” is hier een goed voorbeeld van, maar de meeste ”Dramaqueens” hebben wel gelijk in dit geval vind ik 😉

TvRubenjo
2 november 2018 08:03
Reply to  Matthias

Tuurlijk het kan wat beter worden neergezet, maar alles is marketing techniek. Maar om er telkens zo’n drama van te maken. Begint me echt een beetje tegen te staan. In plaats van dat we waardering uitspreken voor hoe ORBX de fs wereld heeft veranderd. Zelfde gebeurd nu bij PMDG. Zie ik ook alleen maar negatieve berichten over. Misschien word ik ook wel oud 😉

en ps. Praat me niet van Dovetail. Gezworen dat ik nooit meer een addon koop van ze. Maar Dovetail vind ik wel heel anders dan ORBX.

Martijn
2 november 2018 08:16
Reply to  TvRubenjo

Ach ja…zo heeft iedereen zijn mening. Ik denk dat wij Nederlanders over het algemeen veel te nuchter zijn om ons te laten meeslepen in die drama.
Ik ben blij dat Froogle het aangekaart heeft.
Hoewel ik denk dat Orbx vooral zichzelf tekort gedaan heeft met die onduidelijke tekst.

2 november 2018 12:50
Reply to  TvRubenjo

Klopt helemaal!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x