Die goede oude tijd

Soms kom je wel eens een bijzonder filmpje tegen, We mailen heel wat af tegenwoordig, Zelf vanaf onze telefoons, Maar wie kan zich deze tijd nog herinneren?, Ikzelf was toen 9 jaar, en had een Commodore 64 , Mijn eerste flightsim was ”subLOGIC Flight Simulator II  ”, U raadt het vast al, op een cassette voor mijn Commodore 64, Nu krijg ik al na een minuut kijken, en bovenal ”luisteren” hoofdpijn!  ;-)……………….. Wat kan ik hier nou nog aan toevoegen?, Iemand een idee?

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wim van Dijk
24 oktober 2018 17:35

Oei die matrixprinters. Ze stonden in ruimtes die waren beplakt met geluidsisolatie, omdat je elkaar anders niet meer kon verstaan…

Maikel-pe1123
24 oktober 2018 09:00

Wondere wereld. 😉

Maikel-pe1123
25 oktober 2018 20:02
Reply to  Matthias

Ik doelde stiekem op die van Griet Titulaar.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x