Eerste indruk ”FlyInside Flightsimulator”

De collega’s van ”Helisimmer.com” hebben een ”Eerste indruk” review geschreven die op mij erg duidelijk en oprecht overkomt, De huidige voor, en nadelen begrijp ik helemaal, Ikzelf vind deze review erg geschikt voor mensen die twijfelen of ze nu wel,  of niet aan deze freeware en/of payware versie van deze sim willen beginnen, Afijn, leest u deze Engelse review zelf, Erg benieuwd ben ik overigens naar uw eigen mening.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
wielxp
14 oktober 2018 19:40

Mijn simulator ervaringen. Xplane en P3D zien er mooi uit, als je tenminste veel geld uitgeeft aan add-ones van Orbx en extra vliegtuigen. De Ortho scenery voor Xplane vind ik als gratis add-one erg goed en heb ik zelf voor nederland gemaakt. Op mijn systeem( 6700k en 1070 video kaart) is 30 frames (zonder VR) in P3d en 40 in Xplane wel het maximale. Zelfs met flyinside addone zijn deze dus dus nauwelijks speelbaar in VR. Voor de echte vlieg “fanaten” zijn dit natuurlijk wel de simulators waar je niet omheen kunt. Bovendien staat de hele wereld tot je beschikking.… Lees verder »

Arthur
14 oktober 2018 22:09
Reply to  wielxp

Duidelijk verhaal, Thanks!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x