DCS World 2.5 ”Free Addons”

Wilt u het vliegdekschip binnen DCS World 2.5 nog gedetailleerder maken? Dan is deze gratis mod iets voor u, Ik heb het over ”United States Navy deck crew and tractors for the carriers of DCS World” :

”To install, extract the zip folder into your Saved Games\DCS\Mods\tech folder. If you don’t have the Mods and or tech folders, simply create new folders and then extract into them”

              Ach weet u wat? We doen er gewoon een gehele ”Carrier Group” bij, Incl Duikboten, Ziet u ze?

Mocht uzelf ook op ”jacht” willen gaan naar gratis addons voor DCS World (Verschillende versies tot V2.5) Dit kan o.a. hier, Veel plezier! Binnenkort komt er een geweldige gratis module aan, Ik verklap nog niks, Hint ”Ik heb het niet over de ”Skyhawk” welke volgende maand uitkomt zoals ik kort geleden al vermeldde 😉

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van