Nvidia GeForce 411.63 WHQL driver uitgekomen

Er breekt weer een nieuwe en bovenal modernere tijd voor Nvidia aan nu ze binnenkort hun nieuwe serie videokaarten uitbrengen ( GeForce RTX 2080 en RTX 2080 Ti ), Dus tijd voor een nieuwe driver voor o.a. deze nieuwe serie kaarten, MAAR zoals gewoonlijk werkt driver ook erg goed met de eerdere generatie kaarten, Downloaden?, Dit kan hier (Handmatig) of natuurlijk via het prima werkende ”GeForce Experience”, En net als de vorige keer raad ik u weer een ”Clean Install” aan voor de beste resultaten, Ikzelf heb zojuist twee prima tesvluchtjes gemaakt binnen X-Plane V11 (Laatste BΓ¨ta) en P3D V4, Hier loopt deze driver als een zonnetje πŸ™‚

5
Laat een reactie achter

1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
PH-MAC

Hee Matthias, bedankt alweer voor de heads-up!
Verwijder jij nΓ‘ installatie van nieuwe drivers ook altijd de P3D Shaders folder zodat er een nieuwe aangemaakt kan worden? Ik meen dat ik dat ooit ergens heb gelezen.

Matthias

Graag gedaan! Nooit gedaan, Zou dit beter zijn? Mvg Matthias

PH-MAC

Blijkbaar, LM adviseert dit na update van video drivers en of videokaart. Althans, zo wordt beweert in deze thread: https://www.avsim.com/forums/topic/465227-delete-shaders/
Let wel dat het om de Shader cache gaat: C:\Users\\AppData\Local\Lockheed Martin\Prepar3D v4\Shaders en niet om de ShadersHLSL folder in P3D-root.
Ik doe het altijd en heb eigenlijk nooit problemen ervaren. Het duurt de eerste keer even voordat de sim helemaal is opgestart.