QualityWings 787 1.1.2 update komt nog deze maand uit

0

QualityWings heeft kort geleden bekend gemaakt dat de 1.1.2 update voor hun prachtige 787 Dreamliner nog deze maand (September) uitkomt, Over de release van de 787-10, of update over deze extra versie vermelden ze tot op heden nog niks nieuws, Voor meer info over de aankomende 1.1.2. update en laatste screenshots klik hier:

”QualityWings Simulations has released a new set of preview images and some brief update information regarding version 1.1.2 of the developers 787 Ultimate Collection. Specifically, accompanying the preview images, the developer comments, “Next up for the 787: Updated night lighting using RealLight by TFDi. (P3Dv4 only) Version 1.1.2 will also bring improvements to the stability (CTDs), framerates and LNAV/VNAV amongst others.”.

 

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van