Piloot simuleert DC-3 waterlanding

1

Een Australische piloot heeft jaren geleden besloten om door motor problemen aan zijn DC-3 een waterlanding te maken. Gelukkig was deze goed geslaagd maar de piloot werd toch door diverse partijen negatief besproken. Onlangs heeft hij hier in Nederland op de enige bestaande DC-3 simulator zijn noodlottige vlucht kunnen nadoen, en dit heeft hem gelukkig gemoedsrust gegeven. E.e.a. te lezen bij Luchtvaarnieuws.nl.

1
Laat een reactie achter

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

R.E.S.P.E.C.T.! Fijn dat deze man nu meer rust heeft gevonden na alles wat er gebeurt is, Hulde voor de mensen die hem hierbij hebben geholpen! Tof van jullie! 🙂