Nvidia’s GeForce 399.24 WHQL driver uitgekomen

0

Beste iedereen, Na geluisterd te hebben naar de gebruikers van de laatste serie drivers komt Nvidia nu met ”alweer” een nieuwe driver, Voor alle info en natuurlijk de download klikt u hier .U kunt natuurlijk ook de driver uploaden via uw ”GeForce Experience” (Mits u deze ook geïnstalleerd heeft), Ikzelf vind deze tool geweldig aangezien u na de automatische downloa ook kunt kiezen uit een zogenoemde ”clean Install”, Het mooie hiervan is dat werkelijk alle oude driver bestanden worden verwijderd voordat de automatische installer de nieuwe driver installeerd, Dit verbetert altijd uw prestaties tijdens het gebruik van uw nieuwe driver, Uw beeld wordt tijdens deze installatie een paar keer even Zwart, maar dit hoort er gewoon bij en is niks om u zorgen over te maken.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van