Orbx Netherlands True Earth (Aerofly AFS2) preview video

4

Vaarwel P3D / Xplane!, 😉 Oke, Dat is wat snel gezegd door mij, Maar qua framerates  komt geen enkele sim in de buurt als Aerofly FS 2!, Bèta tester John Dow test hier het aankomende Orbx ”Netherlands True Earth” voor Aerofly Fs 2, En dit zegt hij erover: Smooth as silk is this new scenery package from Orbx for Aerofly AFS2 flight simulator. To test the performance I spent 10 minutes fast and low in the FA-18 and it doesn’t disappoint. In fact the only stutters you’ll see in this video are lags caused by the video recording program, not in the sim itself. Even more remarkable is that this video was captured in 4K resolution (3840 x 2160 pixels). Computer is an i7 4790K at 4.5GHz and a GTX1080 video card, only a mid range machine these days.

Thanks John!

 

4
Laat een reactie achter

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Arthur

Ook ik ben redelijk impressed door deze sim. In het verleden al eens gekocht via Steam maar toen vond ik het helemaal niks. Ik ben nu dagen aan het klooien op een computer van een kennis om Prepar3D er mooi uit te laten zien met FlyTampa EHAM en NL2000 maar dit slaat voor vfr vliegen toch wel alles.

Ik denk dat ORBX in deze sim door z’n moderne engine veel meer uit de kast kan halen.

Matthias

Helemaal mee eens Arthur, De toekomst ziet er met Orbx aan boord erg goed uit voor deze sim

Maikel

Ok. Ik zie dat het soepel draait en dat is echt prachtig. Maar dit product lijkt mij voor vfr vliegen bedoeld, ik kan het mooie er bijna niet vanaf zien.